Adra, den ledende leverandør af cloud-løsninger til automatisering og kontrol af økonomifunktionen, bekendtgør at bestyrelsen har udnævnt Lars Owe Nyland som CEO.

Lars Owe startede i Adra i 2014 og frem til han indtog rollen som CEO, havde han stilling som Country Manager Adra Norge. Lars Owe har mere end 18 års erfaring fra lederstillinger inden for salg og markedsføring, i forskellige brancher som IT, detailhandel, telekom og finans.

”Jeg ser frem til at påtage mig denne udfordring sammen med mine kolleger i Adra” siger Lars Owe Nyland, ny CEO i Adra, “Adra har etableret en fremragende markedsposition baseret på en førsteklasses suite af løsninger, og vi står fast ved vores strategi om at fortsætte udviklingen på vores skybaserede platform og videre ekspandere internationalt.

Vores højeste prioritet er succes for vores kunder og samarbejdspartnere, samt overgå deres forventninger!”

Om Adra

Adra er en ledende leverandør af cloud-løsninger til automatisering og kontrol af økonomifunktionen. Adra´s løsninger hjælper alle typer virksomheder med at arbejde smartere og hurtigere med bedre kontrol og præcision. Adra´s mål er at strømline og standardisere finans- og regnskabsafdelinger, og give dem større synlighed og kontrol over sine processer til enhver tid.